yangın kapısı Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Yangın direnci: Ivedi çıkış bapları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın esnasında insanoğluın emniyetli tahliyesini esenlamalıdır.

Yangın bapsı kilidi takılırken dikkat edilmesi gereken en önemli öge panik amerikan bar ile uyumlu olması, ürkü bara kısaca yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin işsiza düşmesidir.

Yangın kapısı fiyatları, üretim maliyetleri, alışveriş talebi ve rakiplik üzere faktörlere destelı olarak değişmiş olur. Ancak, uzmanlar, nitelikli bir yangın kapkaloriın daha ali bir fiyatla satın alınmasının uzun vadede daha soylu erki olabileceği dair hemfikirler.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak istek edilen strüktürda imal edip, montaj ve tamir vetirelerinde muktezi mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile uhde kızılıyoruz.

Yangın Bapları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapısının en ana kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, yükselmekını etkileyen bir başka faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara birebir olarak sınav yangın kapısı edilmekte ve onaylanmaktadır.

Uzmanlar, yangın kapısı fiyatları dair tüketicileri uyarıyor ve şık fiyatlı bir yangın kapısının kalitesi konusunda şüpheleri olabileceğini belirtiyor.

Geniş olmalıdır: Ivedi çıkış bapları, ansızın bir küme insanoğlunun uçarıca çıkış yapabilmesi muhtevain yeterince geniş olmalıdır. Bu da kapının açılmasının hızlı ve basit olması mealına hasılat.

Bina çıkışlarında kullanılan baplar davranışlevi hasebiyle farklı malzemelerden üretildiği yürekin ısıevet dayanıklı bileğildir. Bu nedenle kıyamet esnasında kullanılamaz ve insanoğlu kucakeride mahsur kalabilir.

Yönetmelik, yangın merdivenlerinin minimum boyutları, yüklük taşıma kapasiteleri ve lüzumlu yangına metanet dereceleri dahil başlamak üzere yangın merdivenlerinin çeşitli yönlerini genel olarak kapsar. Yangın merdivenlerinin yerleşimini ve erişilebilirliğini belirtir ve binanın tüm katlarından ve alanlarından kolayca erişilebilir olmalarını sağlamlar.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın tarafısaf firmalar yangın kapısı deney raporlarına da ehil olmalıdır.

Yangın bapları, binanızın yahut tesisinizin gereksinimlerine bağlamlı olarak birkaç farklı sahabet seviyesi katkısızlayabilir. Davetsiz misafirlerin makul müsaade olmadan haricen heveslimalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabilinden) mevcuttur.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da sınırlı standartlara nazaran üretilmek zorundadır. 

Bu tür yangın merdiveninin asıl özelliği kompakt ve yerden biriktirme sağlayan dizaynıdır. Kullanılmadığında merdiven mazbut bir şekilde yoldan uzakta saklanır ve bu da onu sınırlı alana malik binalar veya bedii telaşların bir faktör evetğu binalar için tatminkâr hale getirir.

Report this wiki page